Ebaki Hamileannem ultrason da ilkinde 16haftalik di cnm digeri 13 di galiba pazartesi 17 olcak ama doktor direk erkek dedi ya yanılma olabilir mi çünkü bnde kiz hissediyorum ve kız olmasını istiyorum buraya kime attiysam herkes kız dedi bana aklım karıştı
Hamileannem Ebaki erkek dediyse yanılma payı olmuyo canim bende kız istiyodum ama doktorum bak burda pipisi dedi 😀
2pembikeller1 Ebaki hayırlısı olsun inşallah bu usg görüntüsü 13 haftaya ait şimdi 17 haftalığım henüz gitmedim
Queen3524 Hamileannem 10+4 iken doktor tahminde bulundu ama haftaya öğreneceğim fetal ile yinede dayanamadım sizce🌸💖![](
Hamileannem Ebaki o zaman değişebilir benim doktorum herşeyi i soledi ama özele gittim devleteki solemiyo
Nurla900 Eslavin merhabalar canım gözün aydın olsun , bebek kafasiyla ilgili post açmıştın ne oldu sonuç gerçekten büyük mü oluyor birde kaç hafta öndeydi ben 35 haftalığım banada dediler bilgi verirsen sevinirim🙂
Eslavin Nurla900 Nurla900 teşekkür ederım cnm hiç bi sorunu yok kafası gayette normal bazen doktorlar bizi korkutabılıyorlar bende cok stres yapmıştım
Hamileannem Kizlar mide yanması napabilirim dün beri midem yaniyo annem saçlı olucak diyo gecmiyo bı fikir verin
AysenTpbs Hamileannem deneye deneye kendiniz bulursunuz sanırım internette sakız maden suyu gibi öneriler duymuştum.