Sdnrdlbz Kızlar 6 hafta 5 günlük hamileyim değerlerime bakıldı ve tiroid değerim çok yüksek çıktı düşüğe ve farklı şeylere yol açıyormuş bu tarz durumla karşılaşan var mı duyunca çok üzüldüm dahiliyeye git dedi tedavi görsem bir problem olur mu içim içime sığmıyor şuan
Lilamorr06 Sdnrdlbz canım benimde hamilelikte önce yüksekti ilaç kullaniyordum hamile kalınca yükseldi. İlaç dozunu artırılarak her ay düzenli ilaç veriyorum eğer yüksek çıkarsa ilacın dozunu artiyorlar. Kaç çıktı senin
Esum48 Sdnrdlbz benim de gebeligin basindan beri yuksekti hemen ilac basladik cok sukur dogumumu yaptim. Bebegimin ilk kan tahlilinde tiroiti yuksek cikti 1 hafta sonra tekrar kontrole cagirdi o zaman normale binmisti. Ilac kullanmayanlarda bebege gecebiliyormus zeka geriligi vs yapiyormus galiba tedavjisne baslamayinca
yildiznran Sdnrdlbz benim de yüksek idi ilaç ile düşürdük çok şükür her ay kontrole gidiyorum sorun yok, tedavi görmemek bebişin zihinsel gelişimine olumsuz etki eder mutlaka bir dahiliye doktora görünün ve tedavi görün, stres yapmayın geçmiş olsunn
Sdnrdlbz Lilamorr06 Temmuz da baktırdığımda 0.1204 çıkmıştı Geçen hafta baktırdığım 7.807 çıktı kuzum
Sdnrdlbz Esum48 Ben hamile olduğumu geçen hafta öğrendim bugünde tiroidim çok yüksek olduğunu söyledi korkutacak birşey söylemedi tedaviye başlarız dahiliyeye git hemen dedi arkadaşıma sorunca o korkuttu beni. Pazartesi gidicem inşallah rabbim şifa versin herkese 🙏🏻
Esum48 Sdnrdlbz hic korkcak bir sey yok cevremdeki cogu kiside bu problemi duyuyorum 😊 sadece zamaninda onlemini almak lazim
Sdnrdlbz yildiznran Gerçekten mi ya sabahtan beri içim içime sığmıyordu resmen çok korktum rabbim korusun hepimizi evlatlarımızı inşallah 🤲🏻
Pembesarelle2 Sdnrdlbz Haftamda 4.11 geldi yüksek olduğu halde doktor çok iyi deyip gönderdi , arkadaşıma sonuçları attığında çok yüksek olduğunu bu şekilde bebek için sorun olacağını söyledi ve arkadaşımın doktoruna gittik sağolsun doktor hanım muayene edip 25mglik ilaç başlattı 8. Haftamdan beri kullanıyorum şuan 29 haftalığım her ay dahiliye kontrolum var tsh gayet güzel bir değerde doğuma kadar ilacı kullanacağım İlacı aldıktan sonra bir problem ile karşılaşmazsınız korkmayın🙏
Sdnrdlbz Pembesarelle2 Çok teşekkür ederim benim de tam tersi arkadaşım korkuttu o yüzden panik yaptım bide cuma olunca malum pazartesiye kaldı rabbim şifa versin herkese inşallah 🤲🏻♥️