Seyma95 Kızlar lütfen bana yanlız olmadğmı söyleyin ya böyle bişey yaşayan var mı ay resmen su içmeye korkar oldum 😣
Nursen21 Seyma95 tatlım şuan hamilesin yani heran herşey olabilir Yalnız asla değilsin merak etme Son zamanlarda içtiğimiz suda artık bizi rahatsız ediyor ben yanması geçsin diye içiyorum dahada artıyor naapalım Doğuma kadar idare edecez artık
031965 Özellikle uyku zamanı içince daha kötü oluyorum ben de. Su da yapar o yüzden yemekten sonra ve yemek sırasında suyu da azalttım ben
Seyma95 031965 bi sabahları rahat içebiliyorum öğleden sonra su içmek eziyet gidi geliyor uyku zamanı filan içmeyi bırakalı çok oldu ama çok sinir bozucu 😏
Seyma95 Nursen21 daha da 32. Haftamdayım yaklaşık 1 aydır böyleyim yani evet normalin dışında bi durumdayız ama bu da su yani abartmayı da hiç sevmem fakat su ya 🤦🏻♀️
Nursen21 Seyma95 gördüğün gibi hepimiz böyleyiz yani abartı yok sadece tek olmamak insanın içini biraz rahatlatıyor seni anlıyoruz 😊
Zezgit İçtiğim suyun tadını alamıyorum günde 1 bardak su anca içebiliyorum. Suyu içersem boğazımda kalıyo kusuyorum. Kana kana Su içmeyi özledim resmen
Seyma95 Vera bide doktor bol su iç diyo içemiyorum ki 🤦🏻♀️ özellikle akşamları içmeyi bıraktım iyce inşallah geçer ya