serap_momy Merhaba kızlar 11+3 günlük hamileyim acaba bebeğimin hareketlerini ne zaman hissederim bazı anneler 3 aylıkken hissedebiliyormuş da merak ettim 😊
Fulya90- serap_momy 3 aylik bebek hareketleri hissedilmez maalesef genellikle seyirme oluyor 18 ile 20. Haftalar arası da yavaş yavaş 24.haftada tam anlamıyla hissedersin canım
meryinthemood serap_momy kişiye ve gebeliğe göre değişir ilk gebeliklerde daha geç hissediliyor ben doğru düzgün 19+5 de hissetmeye başladım. Çoğu hissettiği şeyin bebek olduğunu düşünuyor ama doktorlara göre hissedilen karında atan damarmış ya da bağırsaktaki gaz hareketleriymiş.
kindacute serap_momy 15. Haftada hissetmeye başladım kelebek çırpınışı gibiydi, 19. Haftada artık tekme gibi daha net hareketler olarak hissediyorum. Yemek yerken oluyor çoğunlukla 🥹
Ebaki meryinthemood yok be onlar çok biliyo sanki bnde 3.gebeligim 14 haftalık hissettim on altı olduk hala hissediyorum şuan da bile
meryinthemood Ebaki bilmiyorum onlar diyor sonuçta 6 yıl fakülte+tus+birsürü sınavdan sonra uzmanlaşan insanlardan profesörlerden daha fazla bilemeyiz sonuçta 🤷♀️
Ebaki meryinthemood bnce her anne kendi çocuğunu gayaet iyi hisseder ben gazla onun tekmesini gayet iyi hissediyorum 🤲🥰