Buseozan23 Beta 1.20 çıktı adet olacaktım bugün olmadım denesem mi acaba 22 ağustos gece yani 3 de kan verdim sonuç böyleydi adet olmadım ve dün gece göğüslerimden uyuyamadım acıdı ağriyordu ağladım resmen
_ozlmm Buseozan23 Ben adetimden 6 gün önce erken gebelik testi yapıp öğrenmiştim hamile olduğumu 🙊 Varsa çıkar diye düşünüyorum 🙈 Birde ben hep erken adet olurdum bir kaç gün o yüzden adet günümü beklemeden yapmıştım gecikmeli adet oluyorsanız bir kaç gün daha bekleyebilirsiniz
iremcannn1907 Buseozan23 erken gebelik testi yapabilirsin bence ben adetime 7 gün varken yaptım pozitif çıktı
hubanurozbas- Buseozan23 geç döllenme olması çok yüksek benim de ilk 1.20 çıktı bir hafta sonra 197 olmuştu
hubanurozbas- Buseozan23 edeceğim rabbim gönlüne göre versin bir iki gün sonra erken gebelik testi yap tekrar:)
hubanurozbas- Buseozan23 ben var olduğunu ve yerleşmeye çalıştığını düşünüyorum canım inşallah😍 yerleşme ağrısı öyle oluyor karın kasık baya ağrıyor
Buseozan23 hubanurozbas- bugün test alayım bari deneyim şansımı canım ya umarım Allah’ım elimizi kucağımızı boş bırakma 2 yıldır deniyoruz 2 kez düştü biri kalbi durdu alındı vakumla diğeri kendi düştü
Buseozan23 rozamomy yapmadım bugün alırım yaa alıp da yarın adet olmam ama 1 haftadır var bu belirtiler adet olacağım gün 2 gün önce olurdu belirti ama bu sefer 1 haftadır var değişik
rozamomy Buseozan23 tekrar testini al da dene bakalım, ama erken gebelik testi al 😊 inşAllah hayırlı sağlıklı bi gebeliğin vardır 🤲🏻🙏🏻
Buseozan23 rozamomy inşallah canım benim tam 3 gün oldu gelmeyeli de ara da göğüs ağrısı kasık karın ağrısı geliyor