Elifenisebetul 19+4 hamileyim dün 3. Kızım olacağını öğrendim, baştan beri zaten içimden hep kız geçiyordu çok mutlu oldum, en önemlisi sağlıklı olması, ama eşim doktora ısrarla sordu kızmı diye doktorda bir dahaki randevuda daha net belli olur dedi. Kadın korktu gAliba anlamadım, eşimde hala belli değil diyip duruyor...
Makbuss Elifenisebetul hayirli olsn canm benmde 3 tane cimcimem olacak Allah izin verirse 3.yu persmbe kucagima alacagm insallah saglkli hayirli olsn en onemlisi 😊
Msdenizkky Elifenisebetul 3 kızı olan cennetlik olur derler 😍☺️ Ne güzel demişler kız evlat çok güzeldir allah herkese nasip etsin
Bebekim123 Elifenisebetul ay benim hayalim biliyor musun üç kızımın olması 😍 ne kadar nasiplisin canım
Deletedmom128 Elifenisebetul Ben de nasip olursa 3 kız istiyorum 😊 Kız Bebek gibisi var mı? Şimdiki kız 😊 Babası da diyor yaşlanınca her birinden bir şey isterim çay kahve yerimden kalkmam 😂 nasip kısmet . Allah sağlık versin. Eşiniz de alışır zamanla
Elifenisebetul Makbuss amin allah razı olsun bende çok sevindim hayal bile kurdum biri bulaşık yıkar diğeri evi toplar biri ütü yapar falan.
Elanal Ohh ne şanslısınız küçüklüğümden beri hayalimdi 3 tane kızımın olması kavga etsinler ortalığı dağıtsınlar filan. Bilmiyorum belkide tek çocuk olduğum içindir bu özlem ama 33+5 hamileyim Rabbim erkek nasip etti hayırlısı böyleymiş 🤷🏼♀️ Çok şanslısınız🙋🏼♀️
Vefas Anlaşılan eşin erkek istiyor 🧐 Rabbim kız çoçuğunu herkese nasip etmez Rabbim hayırlı evlatlar versin ne şanslı anne & babasınız ki cennet anahtarını garantilemişsiniz ve imanınızın yarısını tamamlamışsınız 🙏❤️🧿 Sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeğinize
Bebekim123 Elifenisebetul yaaaa klasik anne😄 ya bu çoçuklara böyle bakmayın üç tane yoldaş yaren can kan onlar sana inan en büyük hediye canım😍
Elifenisebetul Benim ikinci kızımın 3 yaşında beyninde tümör olduğunu öğrendik, hiç umut yoktu, ameliyatlar yoğun bakımlar, çok zor günler geçirdik çok şükür şimdi herşey düzeldi, benim için sağlığı önemliydi rabbim sağlıkla imtihan etmesin, hepimize kolay evlat nasip etsin inşallah
Phtc Elifenisebetul Elifenisebetul canım Rabbim her şeyin hayırlısını versin, sağlıklı olsun da bunun kızı erkeği yok, Mevlam evlat vermiş çok şükür
Vefas Selina Ama biz kız çoçuklarını seven ve koruyan bir dinin mensubuyuz 🙏🧿 Çok şükür 🙏 Seni mutlu edebildiysem bende mutlu oldum inan bana 🥰