Balyanaklikoalam philips aqua plus 8000 serisi yazandan aldık. Hepa filtresi var, filtre yıkanıyor, yedek filtre ile gönderiyorlar, koltuk başlığı motorlu, ayrıca submarine gibi silme başlığı var onu da yedek bez ile gönderiyorlar. Benim araştırırken dikkat ettiğim hususlar yıkanan ve hepa filtre olması idi bide koltuk başlığı motorlu olsun istiyordum sadece dysonda var sanıyordum bu 3ü aynı anda. Aman dedim bunu aldım bunda da varmış🙈 aşırı memnunum elim ayağım oldu ev hep temiz kalıyor psikolojik olarak bile yoruluyorum kendime yaptığım en büyük iyilik oldu 🥰 sadece dysondan farkı anti tangle yok saç kıl dolaşıyor fırçaya yani onu da temizlemek üşendirmedi çok aşırı değil dolaşması. 1.modda gayet yeterli turboya veya 2ye gerek duymadım öyle uzaktan bişey çekeceksem açtım bir de şarjı uzun süre gidiyor evi süpürüyorum mesela hızlı hızlı her odayı geçiyorum yüzde 30 filan gidiyor sürekli şarjda tutmuyorum yüzde 100 yapıp çekiyorum yüzde 20 olunca yeniden takıyorum daha 2 kere şarj ettim 18 gün olmuş teslim alalı♥️ fiyat 13 14 civarı