hanifepektas şu an 26+3 haftayım 2 gün önce kontrolde bebeğin kilosu 780gr cıktı gayet sağlıklıymış sizde durumlar nedirr🥰 24. haftadan bu yana bebeği taşımak daha zor oldu sanki ağırlık varmış gibi hissediyorum 36. haftaları hayal bile edemedim😂
Balgiller hanifepektas merhaba bende 25+3 haftalık oldum haklısınız son 2 haftadır dönmek kalkmak giyinmek daha zor benim içinde bebeğinizin cinsiyeti nedir kaç kilo aldınız
kuzeymom__ hanifepektas Bu haftalardan sonra her gün ağırlık giderek artıyor 25 ten sonra penguen oldum 🫠 29+3 üz 1440 gramdı en son benimkide erkek 💙 Birde doğum pozisyonu almış kaburgalarımın altına giriyor oturmak, yatmak lüks oldu artık 🥲
hanifepektas Balgiller merhaba bebeğimin cinsiyeti erkek 57 kiloyla hamile kaldım şu an 58 kiloyum 1 kilo aldım diyet vs hiçbir şey yapmadım yememe de dikkat etmedim açıkçası😄
Balgiller kuzeymom__ yaa sanırım 2024 hep erkek benim bebeğimde erkek henüz bizimki doğum pozisyonunu alamadı hoş zaten normal doğum değil sabırlımda dönmesi için henüz erken
kuzeymom__ Balgiller evet benimde her gördüğüm erkek bu sene 😂 Bizimki biraz erken dönmüş normal doğum istiyorum nasip olursa, sizin neden sezaryen acaba
numix 26+6 yani dün kontrolüm vardı bebeğimin kilosuna 1 kilo dedi. Ben de 6 kilo aldım🥺🥺 Hazırlıklara başladınız mı?
Balgiller numix bende 25+5 haftadayım 7 kilo aldım 🙈 bebeğimde 1 kilo civarındaymış henüz bir takım bir tulum aldım onun haricinde kıyafet almadım kafam çok karışık kıyafet kışlık bulamıyorum lohusa takımı olarakta kışlık bulamıyorum kafamda deli sorular
Balgiller kuzeymom__ ilk bebeğim sezeryandı çatı kemiklerim normal doğum İçin uygun değildi sezeryan olum ikinci de aynı şekilde olacak kısmetse sağlıkla gelsinler inşallah 🙏