Babymom07 Kızlar ya buna çareniz nedir? Ben şu an kalkan kullanıyorum ama sürekli de kullanılacak bir şey değil. Göğüs pedi koysam aşırı ıslanacak. Siz ne yapıyorsunuz?
Bus0672 Babymom07 ped koyup sürekli değiştiriyordum 3 ay olunca biraz daha düzeliyor terbiye oluyormuş canım
Balyanaklikoalam Babymom07 20 ay boyunca öyleydi benim terbiye olayı bende olmadı monchi ya da lansinohun süt toplama pompasi ise yarar gibi ya da sağım yapacaksınız
Sumisali_ Babymom07 emzirmediğiniz göğsünüzün ucuna bi kaç dakika hafiften bastırmayı denediniz mi ben öyle yapıyordum işe yarıyordu.
denizleo09 Bende bi göğsümden emzirirken öteki fışkırıyordu resmen. Onu da sağıyordum çok rahatlatıyordu
Mommmmy Normal canım birkaç ay sonra sütün oturunca kesilir muhtemelen ama devamda edebiliyor bazılarında . İlk zamanlar göğüs kalkanı kullandım ben orda birikiyordu sonra kesildi . Dışarı çıkarkende ped koyuyordum
Babymom07 Mommmmy bende göğüs kalkanı kullanıyorum şu an ama sürekli dökmesi falan zor oluyor göğüs pedine geçeceğim öyleyse