Gamzzkan Esrafi56 bu zamana kadar hiç olmadı yani olduysa 2 3 kez falan oldu . Simdi 35 haftalığım ve midem bulanıyor. Aşırı sinir oluyorum eller gider mersine ben giderim tersine. Nerdeyse dogurcam bulantı ne alaka şu an yani . Ay gene sinirlendim
Esrafi56 Turkan35 ne güzel maşallah bende 9.haftadayım hiç bulantım olmadı acaba sonrasındamı olcak diye merak ettim
Esrafi56 Gamzzkan allahtan yolun sonunda başlamış bide başından sonuna kadar gitseydi daha kötüydü rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Rukiisss Gamzzkan 3. Trimesterda ilk aylarda yaşanılan bazı problemler geri gelebiliyor normal yani bulantının olması
Gamzzkan Rukiisss ama hiç yaşamadım ya ben 2 3 kez olduysa oldu yani. Hiç yasamayinca yaşamıcam sandım galiba . Buna da şükür yine diyorum
Aylaa123 Esrafi56 benim 9. Haftada başlamıstı 15 16 ta bitti ama yemek gene yiyemiyordum tiksinti gelmişti 20. Haftadan sonra normale girdi 30 a geldim
Zehra_ulgr3838 Esrafi56 12. Haftadan sonra başladı hala var bulantım benim bildiğim ilk haftalarda olur ama benmki değişik oldu😅
Esrafi56 Zehra_ulgr3838 bende 9.haftadayım heralde olmaz artık gözüyle bakıyordum ama demekki oluyormuş😂
Pembesarelle2 Eluf Ben bunu hurafe olarak görüyorum yakın arkadaşımın bebeği erkekti doğuma giderken bile istifra edip öyle doğurdu Benim bebeğim kız ama erkektede aynı şeyleri yaşayan da oldu