Canım benim bekarkenden hayatta bilmem hiç idrar yolu enfeksiyon olduğumu ama balayında bi tuvaletten sanıyorum ki enfeksıyon kaptım ve çok yuksektı tuvaletımı yaparken çok acıyodu yanıyodu sonra alışkanlık oldu sanırım ne zaman ayaklarım falan ıslansa dıkkat ediyodum banyoyu falan çıplak ayakla yıkasam hemen tekrarlıyordu bi ara serum tedavısı yaptılar antibiyotik şase hıcbır sey yaramadı hamıle kaldım en basında yıne vardı ve çok yuksekti bebek tutunamaz gözüyle baktı Dr hep enfeksiyon çok yüksek çünkü diyodu antibiyotik verdı duzenlı de kullanmadım hamıle olduğum ıcın ne olursa olsun gözüyle baktım hep öyle böyle 23 24. Haftaya kadar geldim ama su içmekten kendimi alamıyordum normalde de çok şu içen bırıyım Dr su ıctıkce daha çok ıcıyodum bu bı süre götürdü benı sonra internette annem dut suyunun ıyı geldıgını okumuş banada yapalım mı dedi druma sormadan yapmanın doğru olmadıgını düşündüm randevuma gıttım dut suyu içsem olurmu katkısız nasılsa dedim 1 hafta yap 1 hafta yapma devamlı içme normal elma armut hosafı nıyetıne içebilirsin faydası olurmu bılmem ama tıbben zararı olmaz dedi 1 hafta yaptı annem bır avuç dutu bır bardaktan bıraz fazla suya atıp kaynadıktan sonra 5 dkka beklettı ilk sıcaklıgı gecıp hafıf ılıyınca ıctım tahlıl verdım tekrar değerler baya düştü 2 hafta ara verdım denemek ıcın baktım yıne yukseldı sonra 10 gun yaptım hıc ara vermeden o ara yıne tahlıl verdım degerleeım tamamen düşmüştü drum bıle çok sasırdı ama yapıp yapmamyı tamamen bana bırakmıstı rıskı yok ama sen bılırsın dedi sadece şimdi 36. Haftadayım 34 de tahlıl bırdaha verdim bundada hafıf gördü enfeksıyon o dutu bıdaha kaynat dedi gülerek şimdi 4 gün yaptım pazartesı tahlıl verıcem tekrar.yap dıyemem tabı kı ama ben bu sekılde çözüm buldum alternatif tıbba inanan bırı degılım ama dut ne kadar zararlı olabılır netıcede doğumdan sonrada süt yapıyor derler o yüzden ıceni gördüm duydum da yınede bı druna sor ama tavsıye vermıs olmayım hamılelık rısk baslı basına çünkü