Mervkkk Kızlar selam, tecrübeli annelerim lütfen yardımcı olur musunuz hangisini alayım yada hepsini mi alayım Mamsel still tee Hipp emziren anneler Bestlak süt artırıcı
Caglab Mervkkk içlerinde şeker olmamasına dikkat edin. Şişirir çünkü o içecekler sizi.Aktarda da hazırlatabilirsiniz bu arada. Bir de dereotu bana çok iyi gelmişti.
Mervkkk ezgi-esk ilk etapta süt az geliyor deniyor bende önlem amaçlı doğumum yaklaştı şimdiden alıcam
Mervkkk Caglab en sevmediğim şey dereotu ya :( e bebek yada civil den alayım bilindik bişey diyorum bugün çıkacaktım inşallah bilen biri yazar da ona göre alırım
Caglab Mervkkk en önemlisi emzirmek. Bol bol bıkmadan emzirmeniz gerek. Bulgur dereotu çok iyi geliyor.tüketmeye çalışın
ezgi-esk Mervkkk İlk etapta bebeğin midesi de küçük oluyor zaten. Bol bol emzirirseniz eğer sütünüz artar. Süt arz talep meselesidir. Bebeğe gak dese meme guk dese meme vereceksiniz. Gündüz max 2 saat gece 1.5 s. Ama saatli emzirmeyeceksiniz sürekli meme olay bu. Sütünüz artacaktır takviye olarak doğum yapar yapmaz üzüm ve kayısı karışık hoşaf ev yapımı olması iyi olur içebilirsiniz hem süt için iyi olur hemde sezeryan vs olursanız gaz için çok iyi olur. Bol bol da bulgur pilavı yiyin. Bol su. Bu iş tamam. Emzik biberon olmasın bebeğinizle bol emzirmeli günler 🧿😘