Betusmsr Aaghhhaaha , 😂 Benimde aynı durum aynı doktor önce kız gibi dedi sonra gittim erkek gibi dedi 17 hafta olduk emin olmak için 18.haftada gideceğim bekliyorum daha hiç alışveriş yapmadım 💜
Betulyavuz Betusmsr ah yaa bakalım ne cinsiyet , bana geçen hafta kız dedi 80 ,dayanamadım gittim elbise aldım Allahım inş iade edip erkek reyonuna gitmek durumunda kalmam 😅
Asilkaselg Betulyavuz ya doktorlar neden emin olamıyor acaba bende aynı oldu 16 hafta geçmesini bekliyoruz🥹🥹
Betulyavuz Asilkaselg ya gerçekten bende anlamıyorum üç farklı doktor görüşü aldım bence yine anlamıyorlar
Betulyavuz Maviss718 en başından beri sen hep kız diyorsun biliyor musun Bend kız hissediyorum hep 🥹🥹
Asilkaselg Betulyavuz o kadar çok aynı durumu yaşayan var ki şuan cinsiyetlerde yanılma payıda çok arttı normalde 13 haftalıkken kesin konuşurdu doktorlar ama şimdi hiç emin olamıyorlar🥹
Deletedmom_115 Betulyavuz evet benimki de ilk böyleydi 12. Haftada kıza benziyor boş dedi 16 da tam net erkek olduğunu gördük ama yinede emin olamadı sonra gittik erkek dedi pipi resmî verdi