surprizbebe Aslisko evet 40+5 te doğdu ilk çocuğum. Ben 32 de ayrılmıştım 8 haftam dolduğu için orda tekrar işgöremez raporu yazdı dr
Mrymne Aslisko sigortanın verdiği izin hariç mecbur rapor alıp devam ettirebilirsin canım , heyet raporu vs al yada
Aysegul0000 Doğum izni bitmeden doğum olmak zorunda . Doğum izni 32. Haftada başlıyor en erken 16 hafta sürüyor. Her halükarda doğum gerçekleşiyor. Sorunuzu pek anlayamadım
yokusbebek Aysegul0000 Dogumdan önceki izin 8 hafta ya, doğumdan sonraki izin başlaması için doğum raporu götürülmesi gerekiyor iş yerine. Doğum olmadı ve 8 hafta bitti diyelim nasıl olacak diye soruyor hanımefendi.
Aslisko Aysegul0000 32. Haftada izni başlattım izin süresi 8 hafta 40. Haftada doğum olmadı 41de oldu o beş gün doğum sonrası izinden düşmüyor
Aslisko Yeniyeniden 16 değil ki 8 hafta veriyorlar doğum öncesi benim de 40ta doğmadı daha bekliyoruz 8 haftalık izin bitti
ezgi-esk Doğumdan önceki 8 haftalık izin normal doğum yani 40 hafta baz alınarak oluyor. 40 haftaya kadar sancınız olmazsa zaten suni sanc verip doğum yaptırırlar her halukarda doğar yani bebeğiniz
anneadayi_ Aslisko benimde bir hafta sarkmıştı öyle olunca doğum sonrası kullanacağın bir hafta yanıyor
Aslisko anneadayi_ 5) Geç doğum halinde analık izni a) Doğumun beklenen tarihten sonra gerçekleşmesi halinde, fazladan geçen süreler doğum sonrası analık izni süresinden düşülmeyecektir. Mevzuat böyle diyor ama