Canan0305 annelerim merhaba 🤰 tam kaçıncı haftada detaylı ultrasona girdiniz? Kaç dk sürdü, ücretler nasıl? medipol mega hastanesi 6800 civarı bir şey istiyor.
Cerenszn Canan0305 22. Haftada girdim yarım saat kadar sürdü 2200 ₺ ödedik şu an 39+5 teyim tabi zam geldi
SancarMom Canan0305 Merhaba ben 24. Haftamda Bahçelievler medipolde yaptırmıştım 3500₺ di şuan 4000₺ sanırım emin değilim çok memnun kaldım serdar beyden tavsiye ederim şuan bir gebe arkadaşımda orada yaptıracak. Yaklaşık 2.5 saat sürdü göstermediği zamanlarda kalkıp yürüdüm tekrar tekrar baktı eksik bir şey söylemedi çok detaylıydı yani bebeğiniz olurda uzun süre göstermezse başka gün bile çağırıyor bence şans verin derim
SM5534 eills Beylikdüzü’nde nerde yaptırdınız peki birde hangi doktora gidiyorsunuz kadın doğum olarak
Zuzuu1 Canan0305 evet bende megaya gitmeyi düşünüyordum birde Bahçelievlerden fiyat alayım dedim şok oldum fiyatlar karşısında. İki doktorda çok iyi çok memnun olan var. Fakat İki katı ücret nerdeyse. Bahçelievlere gideceğim bende 🤷🏻♀️
Canan0305 Zuzuu1 kendi doktorum mega da aşırı memnunum o yüzden direkt mega dan randevu aldım ama bu farkı bilmiyordum