Cerenszn 29 Ağustos son tarih verildi gelmezse sanıyorum suni sancı ile doğum başlatılacak ama bizim oğlan hiç gelmeye niyetli değil sürekli sancı baskı yaratıyor ama tık yok 😞
11umran2 Cerenszn Bende bu gün tam 40 haftalık oldu benim kiziminda gelmeye niyeti yok haftaya cumaya kadar gelmezse suni sancı vericeginin soyledi doktor
Zeyneptayfun Cerenszn ben de 39+5 im benim de ne gelen var ne giden perşembe günü muyane etti doktor üç gündür akıntım kanlı geliyor doktorum normal dedi ama benim bebe gelmiyor rahatı iyi sanırım
Sarayfiliz 39+2 bizimki galiba gelme yolunda şuan. Sabah kontrolüm vardı doktor 3-4 cm açılma olduğunu söyledi nstde sancı çıkmadı eve geldim 2 saat sonra hafif hafif belden karnıma vuran ağrılar başladı gibi
Yenianne2558 Bizde bugün 39+1 olduk ama sancı yok alttan baskı var bakalım nasıl olcak hepimize hayırlı doğumlar olur inşallah 🥹
Zeyneptayfun Yenianne2558 benim de 39+5 sancım yok ama alttan baskı var ve hareket halinde iken canım çok acıyor
Harikuladeee 39+2 olduk dünden beri yarım saatte bir belimden karnımdan adet sancısı girip bi kaç dakik sürüp gidiyor su yok kanama yok ama soğuk soğuk terliyorum ishal gibiyim ama afederseniz lavaboya cıkınca bsy yok sürekli büyük tuvalet yapma isteği var