Aysgll1 Kızlar bu reflü yatağını kullanan var mı? Arkadaşımda vardı bana verdi inşallah dört ay sonra kullanıcam, kullananlar varsa yorumlarını merak ediyorum
Balyanaklikoalam Aysgll1 ilk kızımda bunun bir degisik olan modelini kullandık aşırı aşırı mantıklı bence çünkü kızımda asla kusma ve reflü sorunu olmadı uyurkende kafam rahattı çünkü ister istemez insan evham yapıyor acaba kusar mi vs diye
G_M_Z Aysgll1 canım ben ilk oğlumda hiç almadım reflü yatağı çünkü anne yanı beşiğim yükseklik ayarlıydı ve o modellerde reflü yatağı şeklinde kullanım da oluyor anne yanını bu şekilde kullandım bir daha almama gerek kalmadı bu şekilde kullanımlı anne yanın varsa bence gereksiz
Enfal_06 Aysgll1 reflü yatakları hepsi aynı sadece kiraz çekirdekli özelliği olanlar fiyat olarak yüksek ben sevi bebe aldım kiraz çekirdekli felan diyor kullanırmiyim bilmiyorum biraz kaliteli olduğu için aldım
G_M_Z Aysgll1 aaa o zaman reflü yatağınız olsun mutlaka hem onun içinde kullanırsınız hem de salona veya başka bir yere geçtiğinizde onun üstünde yatırırsınız 🥰 oğlumda hiç kusma vs olmadı içim rahat ediyordu sorun yaşamadık