bykarakan Moz sizle aynı gün ve yaklaşık aynı değerler benimki de çok az artması tehlikeli diyorlar benimki kimyasal oldu siz hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah salı 80le ogrenmistim Perşembe 92 çıkmıştı cuma 7 cumartesi de 4.70 çıktı
bykarakan Moz pazartesi regl olmam lazımdı salı öğlen test yaptım 2 tane ikiside silik çıkinca akşam üzeri kan verdim 80 çıktı en son cumartesi verdim zaten o sabah kanama başladı pembemsi 2 3 sürdü full pembe
Ebaki Moz bnce siz kan testini tekrar yaptırın çünkü işleme ayın 21 inde qlinmis goxukuyo 20 sinde vermmiseniz
Ebaki Moz o zaman yanlış sonuç çıkar bence saçma bence acilde falan verin hamileyim leklenmem var korkuyorum falan diyin
Moz MUCIZEMM__ pzt tekrar vericem duruma göre ya devam yada kürtaj diyecek ama sadece o doktorla kalmicam sanırım 4+3 henüz çünkü
Moz MUCIZEMM__ 90 dan 147 oldu 48 saat ara ile 147 den yarım saat sonra başka hastanede verdim yine 153 olmuştu
MUCIZEMM__ Sağlıksız gebelik de olma ihtimali var benim de hemen hemen yakındı değerler sonra düşük oldu ama sonradan toparlayanlar da oluyormuş tabi inşallah sizinki öyle olur
Moz MUCIZEMM__ aynen dün yine kan verdim pzt günü yani 147 den 283 olmuş ama artış çok değil inşallah dış gebelik falan değildir
xEndless Moz Üzmek istemem ama Betan çok sağlıklı yükselmemiş gibi duruyor canım inşallah hayırlısı olur sana bi zarar gelmesin önemli olan senın sağlığın