Kızlar günaydın eminim ki daha gerekli sorular da sorulabilir ama canım eşimle fikirsel bir ayrılığa düştük o yüzden ben de bu kimine göre gerekli kimine göre gereksiz soruyu post olarak açma gereği duydum o sebeple ne biçim soru diyecekler kalp kırmaksızın yorum yaparsa memnun olurum 🫶🏼
31 haftalık bir hamişim. Soruyu elbette doktoruma da sorabilirdim ama kendisini bu soruyla meşgul etsem mi emin olamadım buradan fikir aldıktan sonra sonuca göre doktoruma da soracağım bunu da belirteyim.
Ben en sevdiğim sanatçıların festivaline gitmek istiyorum festival yaşadığım şehirde. Ancak eşim hem kalabalığın hem de fazlaca yüksek sesin sorun olup olmayacağını tam kestiremediğini söyledi yine de hevesim var diye götürmek de istiyor tabi. Ben düğüne gitmekle aynı diye düşündüm açıkcası. Katlanır sandalyede en arkada bu etkinliğe dahil olabilirim bence💃😅 ancak buradaki eski postlara baktım kimisi bebek strese giriyor o kadar sesten falan yazmış benim de ilk gebeliğim bilmiyorum böyle şeyleri yani. Fikirlerinizi bekliyorum🙈