Papatya-1234 Ankara’da detaylı ultrason için gidip memnun kaldığınız tavsiye edeceğiniz bir yer var mı?
Buskyksl Papatya-1234 batıkent medikal park gülenay hoca işinde çok iyi çok başarılı memnun kalırsınız
Mervecimmm Buskyksl evet ben kendisinin takipli hastasıyım. Perinatolog olması da çok önemli bence. Hemüz benim detaylı zamanım gelmedi ama ben de ona yaptıracam inşallah. Güncel fiyatı 8 bin lira başka yerlere göre oldukça pahalı.
bls27 kızılay da muayenesi olan bir doktora tavsiye üzerine gitmiştik Dr.Eyüp Ekici biz memnun kaldık çok
Papatya-1234 bls27 ismini ben de duydum teşekkür ederim. Peki muayene ne kadar sürdü? Tüm ayrıntılar hakkında bilgi verdi mi?
bls27 Papatya-1234 bebeğin pozisyonuna bağlı olarak bizim 20-25 dk da gösterdiği için her şeyi hızlı geçti detayları da ekranda gördükçe anlatıyor
Buskyksl Mervecimmm ben medikal de neslihan hocaya gidiyorum 13. Haftadayım ve riskli bir gebeliğim var gülenay hocayı öyle tanıdım fiyat olarak evet daha pahalı ama güvenilir bir hoca
mlisaclbi Mervecimmm merhaba detaylı zamanınız geldi mi acaba, şuan ki fiyatı nedir bahsettiğiniz doktorun
Mervecimmm Buskyksl benim gebeliğim şuan riskli değil ama ilkinde biraz sıkıntı yaşadığım için bunda riske atmak istemedim o yüzden baştan gülenay hanımı tercih ettim.
Mervecimmm mlisaclbi pazartesi yaptırdım detaylıyı. Doktordan doğum paketim olduğu için %30 indirimle 6 bin küsüre yaptırdım küsüratı hatırlamıyorum