Musel
benim hamileliğim aşırı kusmayla başladı ve ben zor süreçlerden sonra plansız kilolu hamile kaldım diyetisyen ve doktor kontrolünde ilerliyorum kilo almadan dikkat ederek
Su içemiyorum mesela kusturuyor falan canımın istediği tek şey soğuk latte kafein oranı 45 mg ve doktorum diyetisyenim hiç bir sakınca görmedi eee her gün içemem zaten kusuyorum sürekli
bir gün çok yakın arkadaşım instagramda can sıkıntısından kahve fotosu paylaştım diye yaşadıklarımı bilmiyor gibi kalkıp çok zararlı ben hiç içmedim sen bebeği düşünmüyor musun , neden dikkat etmiyorsun şöyle böyle bir ton laf etti bende dedim ki diyetisyenim ve doktorum var inan bana kahve den daha çok senin gibi zihniyetler zarar veriyor bence istersem sigara da içerim sana soracak değilim dedim konuşmuyoruz 😒
Yaşadıklarımı biliyorsun doktor kontrolünde olduğumu biliyorsun hani desem 7/24 benimle vakit geçiriyor
Bende sürekli su içer gibi kahve içiyorum gel laf söyle ağzımı açmam hayatımda değilsin uzaktan izliyorsun anlatırsam biliyorsun kalkıp da bu muameleyi hak göremezsin mesela
İnsanlar gerçekten patavatsız
Bende o yüzden dediğim gibi cevap verecekleri hiç bir soruya cevap vermiyorum kaaale almıyorum