esracesme_25 Kubraylvc bende de bel ağrısı var sı gibi akıntı var arada göğüs sızlaması var kaşık ağrısı var ama bugün negatif çıktı yum pikinden 11.günü. Yetleşmede de olmadı diye umudumu silmiştim 😂 hamile birini görünce hemen sorgu yağmuruna tutuyorum 😂😂🥰
esracesme_25 Kubraylvc aaa evet daha önce konuşmuştuk değil mi 🥰 ay inşaAllah kuzum 🫶 bir de gaz ve ateş basması da var 😂
eliff__ Kubraylvc canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip eylesin inşallah böyle değerin kat kat her gün her gün böyle artar 🤲🤲🤲🤲❤️
Kubraylvc eliff__ canım benim güzel duan için teşekkür ederim inşallah kan testinde de görürüz pozitifi
eliff__ Kubraylvc Ben de bu ay ilk defa obilasyon testine başladım hadi bakalım hayırlısıyla 9 aydır deniyoruz ama olmuyor
Kubraylvc eliff__ yaaa hadi inşallah uğurlu gelir sana muhakkak takip et ve kaçırma tutacak inşallah 😍
visneliay Benim de böyleydiii şu an 24+1’im sağlıcakla inşaAllah gönlünüzden geçen haberi alırsınızz 🥰🥰
Kubraylvc  Kızlar günaydın sabah tekrarladım düne nazaran belirmiş mi ne diyorsunuz 🥹 @zlemceylan @Zarifokur @MelodyFairy @mmedinestlms @ykaya18
Minikmercimek_ Kubraylvc var canım yavaş yavaş yükseliyor bende bu şekilde yaptım her gün daha da koy ulaşıyor 🐣 birde kaset yap istersen onda da çıkarsa net🥲🥰🥰
zlemceylan Kubraylvc canım var belli bak hiç kuruma çizgisi gibi değil prodoctor ise onda olmuyor zaten kuruma çizgisi 🥰
Civcivlerinannesi Kubraylvc son yaptığınızda daha belirgin üzerinden briaz zaman geçsin tekrarlayın inşaAllah istediğiniz sonucu alırsınız🤗
Kubraylvc seymaaa333 ya evet dün çok gölgeydi bu sabah daha pembe oldu 🙏😍tam rengi belli olmadan kan vermekten korktum 0 görmekten o yüzden bekledim