Kubraylvc cerenimmoo yaaa ne güzel ben biraz daha netleşse acaba çoook silik çünkü koca 0 görmekten çekiniyorum kanda
Makbule_199110 Kubraylvc ben göremedim ama insallah vardır Rabbım gönlüne göre versin hayırlısı olsun
Kubraylvc Makbule_199110 çok teşekkür ederim inşallah az önce tekrar kaset test yaptım Suan görebiliyormusunuz
Kubraylvc  @Zarifokur @Zeyson @zlemceylan @ipos @Mucizee80 Az önce bi kaset test daha yaptım ne diyorsunuz yorumlayın bacılar ya 🫣
Zeyson Kubraylvc dikkatli bakınca gölge gibi bile var sen pazartesi git kan ver cnm net kesin emin ol🌸
ykaya18 Ben çok göremedim ama çok erken bakmışsın 🤭 Biraz sabret kız en azından adetine 2-3 kala erken gebelik yap daha net olur 🙏😘
Kubraylvc ykaya18 yarın adet günüm geç yumurtlama gördüm sabah aşırı mide bulantısı ile uyanınca şüpheye düştüm aslında
Kubraylvc MelodyFairy canım erken gebelik prodoctor kaset testte surelab ve labaquick asla kuruma çizgisi çıkarmıyor
Kubraylvc Zeyson kesınlıkle öyle yapacağım direk gözle görülür pembe çizgi çıktı biraz daha gözle görülür olsun ki hemen kan vereyim