Ftm35 Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim yanlışlıkla x raydan geçtim offff çok korkuyorum bir şey olur mu
Gamzzkan Ftm35 Gebelikte bu cihazlardan geçmenizin sanıldığı gibi bir zararı yoktur. Korkmanıza gerek yok. Ama siz yine de içiniz rahat olsun diye geçmemeye ozen gösterin
Mrvpkkn Ftm35 havaalanindakilerden mi? Avm vb gibi bi yerdense ordakikerin hicbir etkisi yokmus sadece metal dedektoruymus bi sorun teskil etmiyorlar ssdece havaalanlarindakinden gecilmemeli diye biliyorum
MelodyFairy Ftm35 çantaları koyduğumuz kısımda radyasyon var daha çok içinden geçmiyorsunuz nede olsa sıkıntı yok Geçtiğimiz kapı da zaten sensörlü hiç bir radyasyon yok
Feniks Ftm35 geçebilirsin yasak değil onların zararı yok ama yine de bir daha geçmezsin için rahat eder
esca344 Ftm35 x rayda rasyasyon yok youtube’da doktor videoları var bu konuyla ilgili izleyebilirsiniz radyasyon olan şey çantalarımızın geçtiği kapalı bölüm
Brc7 Ftm35 Senin geçtiğin kısım metal dedektörü x-ray değil. Çantayla birlikte banttan geçmen lazım xray için😄
Mdya Ftm35 detaylı olan cihaz değilse korkmanıza gerek yok, AVM deki Sadece metal eşyaları algılıyor korkmayın