Portlek Kızlar yaklaşık 1 aydır aşırı burun tıkanıklığım var bildiğiniz nefesi sadece agzimdan alıyorum çoğu zaman üstelik boğazımdan balgam atiyorum nezle gibi ama ne ateşim var ne öksürüğüm.kulak burun boğaza gittim enfeksiyon yok alerjik olabilir hamilelikte dedi ve illiadin burun spreyi verdi zararı olmaz dedi bikac hafta kullandım bıraktım ama yok hala nefes alamiyorum kimi zararli diyo burun syreyleri kimi değil başına gelen var mi😣
Polo Portlek bende de var ve özellkle gece . Ben burun bandı kullanıorm. Harikaaaa birşey. Kim bulduysa Allah razı olsun 😀 Mis gibi. Nefesimi alıorm valla süper. Tavsiye ederim
Pars Portlek doktorum sprey olarak okyanus suyundan başka bir şey önermemişti.. o da hiç işe yaramıyor😞 sizi anlıyorum bazen gece agzımdan nefes almaktan dudaklarım kurumuş çatlamış uyanıyordum.. doktorumun önerisiyle fayda gördüğüm 2 sey daha kullanıyorum.. biri okaliptus yağı.. burun kenarlarıma sürüyorum her çektiğim nefeste baya etki ediyor ve de cold mix diye bir damla var cocuklarda cok kullanılıyormuş yastıgının kenarına 1-2 damla damlatıyorsun gece boyu baya fayda sağlıyor.. denemeni öneririm tamamen doğal ve etki eden yöntemler
cnssy Portlek buguseptil kullanabılırsın bı zararı yok ıyı acıyor . Bende yasadım aynı seyı . Ve tuzlu su buruna cek temızle ınanılmaz ıse yarıyor .
Tgbatem Pars benimde 1 haftadır dudaklarım yara oldu artık çok fenayım okaliptüs yağı nı eczanemi satıyor
Masha Ben de aynı durumdayım dudaklarım kurudu catladi. Ağzımdan nefes almaktan boğazım yanıyor ve kuruyor. Burnum akarsa şanslıyım.. 1 haftadır böyle ne zaman geçer acaba..