16 ağustos 23.00 da sancım başladı bir hafta önce nişanım gelmişti bekliyordum zaten her an başlamasını annemle beraber o gece sabaha kadar sancılarımı çektim sıcak duşa girdim hastaneyi aradım fakat kendi doktorum o gece nöbette olmadığı için hemen gitmek istemedim sabaha karşı 6 oldu bu arada sancılarım 20 dk da birle başladı benim sıklığı 15 dk da birde kaldı daha da sıkı olmadı sonra sabah 6 da benim sancım kesildi ve uyudum 9 da uyandım hazırlanıp doktoruma gittim durumu anlattım ve gece kanamam da olmuştu o da alttan baktı ve 4 cm açıklık olduğunu söyledi hemen yatış doğumhaneye in dedi o an şok oldum çünkü sıfır sancı 4 cm açıklık hiç doğurucak gibi bir duyguya giremedim… Ben doğumhaneye gittim özeldi bu arada büyük bir salon 4-5 odalı sancı odası nst odası ve doğum yapılan oda her şey gayet güzel girdim üzerimi değiştirmemi laman yapacaklarını alttan tekrar bakacaklarını ve suni sancı takacaklarını söyledi ebe ve ben zangır zangır titremeye başladım. Suni sancıdan çok korkuyordum zaten kendi sancılarımla doğurmak istiyordum suni sancıyı kaldıramamaktan beni sezeryana alın demek istemiyordum ki çok panik bir insanım sonra doktorum geldi beni ikna edemediler suni sancıya ve benim o an başıma yıkıldı dünya suni sancıdan korkuyorum fakat sezeryandan daha daha korkuyorum ne yapcaktım bilmiyordum sadece ağladım panik oldum doktorum bebeğin artık doğum kanalında olduğunu hızlıca karar vermem gerektiğini söyledi ve bin kere pişmanım ki sezeryana alın beni dedim sezeryana alındım o bölümü hiç anlatmak istemiyorum ama eğer olurda ikisi arasında kalırsanız benim gibi bin tane suni sancı bir sezeryan kadar zor olamaz bunu unutmayın kesinlikle yapabilen normal doğursun çünkü sezeryan doğum değil. Sezeryan yaptığınızda büyük bir ameliyat geçiriyorsunuz ve ekstradan size muhtaç bir bebeğe bakmak zorunda kalıyorsunuz. Gene de Rabbime bin şükür kızım yanımda sağlıklı elhamdullillah. Benim doğumum da böyleydi 🥰