FYT Kızlar hamileliğimin basından beri kasıntı vardı ne olduğu sebebi anlaşılamamıştı ürtiker (Kurdeşen) miş domates 🍅 süt 🥛 yumurta 🥚 sarımsak fıstık fındık veya ilaçlardan kaynaklanabilir miş folik asit omega 3 bırakmamı istedi bir sürü test yaptı ümminoloji doktorum sebebini bulmak nerdeyse imkansız miş ihtımallere karşı önlem almalıymışım yaşayan bilen var mı ne yapıcam ben çok çaresiz kaldım geceleri kasınmaktan uyuyamıyorum 😞😞😞
Burcak61 FYT benim Ablam lohusalıkta yaşadı doktor stres dedi soğuk suyla yıka buz koy ve bol bol dışarı çık gez
AlyaSu FYT canım hamile kalmadan önce vardı bende o sorun her yerim kaşınırdı dudağım gözüm şişiyordu gözümün kapandığını biliyorum o yüzden, yazdığın gibi domatesi falan hep yasakladı fazla sıcak fazla soğuk ortamda bulanmayacaksın dedi
FYT Burcak61 stres sıkıntı çok şükür hiç yok oldukça güzel bir gebelik geçiriyorken bu kaşıntı beni mahvetti ilk zamanlarda buzlarla uyuyordum gribal enfeksiyon oldm doktorum yasakladı hem sıcak ve soğuk uygulama daha kötü yapıyor