Nur123aa Eşimle bir türlü karar veremiyoruz oylamaya çıkarmak istedim bu üç ismin anlamları da çok güzel sizce hangisi. Erva Asel Esma 🤗 yorumlarınızı bekliyorum güzel anneler
AmineErva Nur123aa kızımın ikinci ismi erva okulda aşırı erva var tavsiye etmem 5 yaş cocuklarda aşırı koyulmuş aynı şekil Asel de
Nur123aa Tomucuk12 baştan beri eşimle onu düşünüyorduk ama gerçekten başka isim bakınca kafamız allak bullak oldu eşimin arkabasi da doğum yapmış Asel koydu bı soğuma geldi 😄
Bsrsr5 Asel ismi o kadar koyuldu ki muhtemelen birkaç sene sonra sınıfta herkesin adı asel olacak 😅 bence Erva ismi güzel peygamberimizin halasının ismi aynı zamanda 🌸 halamda kızına o ismi verdi
Nur123aa Bsrsr5 aa gercekten mi Erva internet te güzellik anlamına geliyor yazıyor ilk defa duyuyorum halasının ismi olduğunu kulag a da hoş geliyor sanki
Basak_gunes Erva olmalı kesinlikle ülkenin bitki örtüsü Asel oldu yavrum ya Erva çok güzel bir isim naifte
Nur123aa Basak_gunes bu sabah keşfettim öyle dolaşıyordum telefonda karşıma çıktığından beri içimde heyecan bastı kulağa çok geliyor dimi 🤗
Basak_gunes Nur123aa aynen öyle bebeğim adıyla gelsin dünyaya sağlıkla sıhhatle şimdiden alıştır ismine bak severken ne güzel tepkiler veriyorlar 🥹♥️
Nur123aa Basak_gunes ayy baktım çok güzel ya Hz Osman’ın annesinin ismi şimdiden kanım kaynadı anneme söyledim o da bayıldı ki kimsede duymadığım bir isim karar verdim galiba dualarınız için çok teşekkür ederim 🌼🤗
Nur123aa AmineErva ben hiç duymadım denk gelmedim demekki 😄 ya anlamı çok hoşuma gitti yakınımda öyle bir işim olmadığı müddetçe takmam ben 😄 teşekkür ederim 😊