G_M_Z Nurnisanur bana operasyondan önceki gece 12de yeme içmeyi bırakacaksın demişlerdi sabah 9da sezaryen için ameliyathaneye indirildim ama çok susamıştım oradaki hemşire de e su içseydin su içebilirdin demişti 😅ama hala emin değilim mesela su içip içmeme konusunda farklı hemşireler farklı şeyler söyledi 😅
Nurhalitefe Nurnisanur bana doktor akşam 12 de yemeyi içmeyi kes tamamen aç ol dedi içmeden kastı su olduğunu düşünüyorum
Derinmom G_M_Z bana da doktor su dahil yemeği keseceksin gece 12 den sonra dedi. ilk kızımda da öyle demislerdi
Temizhlya Benimde cumartesi doğumum 12 den sonra bir şey yeme ama en geç 3 e kadar su içebilirsin dedi doktorum
Mirac2019 Kahvaltımı yaptım çayımı içtim biraz uzanayım derken sancım tuttu hastaneye gittik hemen acil sezeryana alındım söyleyeceklerim bu kadar ☺️elhamdülillah hiç bir sorun yaşamadım kısmet demek bunlarda
Ekarycl Yemeyin ve içmeyin hiçbirşey genek anestezi de sıkıntı olur acil durumlarda genel anestezi alanlarda uyutulduktan sonra mide temizleniyor yoksa aspire olur hasta ciğerine kaçar
bebemvebenn Nurnisanur yok icemiyorsun su falan hiç bir sekilde . Normal doğumda da o şekilde bir kaç saat aç susuz kalıyorsun su verilmiyor galiba devlet Hastanesi’nde bana vermemişlerdi ağzım dilim kurumuştu valla vermemişlerdi bir yudum bile
Ozlemdimetokali Nurnisanur maalesef içemiyoruz bende çarşamba sabah 9 da doğuma giricem gece 12 den sonra su bile içmiyceksin 1 yudum bile olmaz dedi hayır insan o gece heyecandan uyuyamaz uyuyamadığı sürece de canı bişeyler ister çıkınca da yiyemiyosun hemen zaten 🤦🏻♀️