Seymalar emel16 Mehmet özgür Akkurt Nilüfer’de kliniği var sanırım tam bilmiyorum ama burada çok kişide gördüm memnuniyet çok fazlaymış. İletişime geçip randevu oluşturunca konum gönderiyorlar zaten 🫶🏻
Zeyneb22 Merhaba, peki detaylı ultrason yaptırıpta bebekte bağırsak parlaklığı çıkan yada duyan var mı aranızdan arkadaşlar bugün gittim öyle dediler tedirginim biraz
Yenibiranne1 Zeyneb22 merhaba canım bende dün gittim çıkmadı parlaklık ama bunu sordum tek başına bi anlam ifade etmez dedi senin doktorun ne demişti
busraaaseferr00 Zeyneb22 benim kızım da vardı ama haftalar ilerledikçe geçmişti doktorum korkulacak bir şey değil demişti
hakinh Çanakkale de özel kliniği olan periantoloji uzamni bir doktora yaptırdım. Nakit 3500tl kartla +10kdv alıyordu. Çok memnun kaldım. Her detayı inceledi ve her detayda bizi bilgilendirdi.
Niloyaaaaa Zeynepgmsbs61 Tabiii çünkü bebeğin bütün organları uzuvları inceleniyor bebeğe giden damarlara bakılıyor Allah korusun bir problem görüldüğünde doğum sırasında ona göre hazırlık yapılıp bebeğe anında müdahale edilebiliyor Detaylı ultrason gerçekten önemli 🙏🌺
sacmalamakizim 100924 Hiç yüz fotoğrafı verilmedi, ne CD ne de ultrason sadece rapor verildi o kadar.
Zehraklhc Behacetler bende Kızılay’a gidecem perşembe günü fiyatı 2500 tl ye tek gebelik için .. doktor afı ŞERİF IŞIN.. çok tavsiye ettiler baya ünlüymüş Kayseri’de .. herkes çok memnun kaldığını söylüyor inşAllah bende kalırım 🥹🫶
Ozlemergur Seymalar Seymalar Ben Mehmet Özgür Akkurt’un rutin hastasıyım ve inanılmaz memnunum her gidişimde detaylı baktığı için ekstra 22. haftada detaylı bakmayacağını belirtti. Zaten rutinde detaylı muayene ediyor. Çok güvenilir ve içinizi rahatlatan bir doktor inanılmaz memnunum. Sizde eminim çok memnun kalırsınız.
Figencll Edirne tıp fakültesinde ücretsiz yaptırdım. Perinatoloji bölümüne randevu alınıpta yapılabilen bir test sonucta. Evet devlet hastanesi biraz uğraştırıyor ama özele o parayı vereceğime devlette aynı şeylere bakıyor sonuçta ne gerek var.
asliselin Figencll merhaba edirnede yaşıyorum bende trakya üniversite hstanesine perinatoloji bölümüne nasıl randevu aldınız acaba tesekkürler
YenianneA Figencll Merhaba renkli 3 boyutlu görebildiniz mi acaba, eş girebiliyor mu yapılırken ve ücretli miydi? Cevaplarsanız çok sevinirim.