mervemurat16 Biricik2602 valla kızımda hep tatlı yedim sefilde değil daha 7 aylık ve şimdiden cadılık yapıyor😄
Biricik2602 mervemurat16 kendi yasitinda cocukalrla bir ortama gidiyorux vuruyorlar saçını falan çekiyorlar hiç ses etmiyor sessizce ağlıyor yanıma geliyor
Hasret18ayaz Benim ilkte ikiside erkek gösteriyordu erkek oldu şimdi iksiide kız gösteriyor bakalım ne olcak çok merak ediyorum
Dryens staRmama _Mother_ merhaba benim de farklı sitelerde farklı sonuçlar çıkıyor Çin takviminde 😂 kimin ki nereye göre tutuyor anlamış değilim
_Mother_ staRmama anladım bende hepsinde erkek çıkıyor hürriyette de sadece sabah da kız çıkıyor da o yüzden sordum normalde 23 yaşındayım Çin takvimine göre 24 ama sabah ın uygulanması beni 25 yaşında yapıyor
Biricik2602 mervemurat16 daha bir buçuk yaşında aslında öyle büyümüyor evde tek kalınca yada tanıdığı kişilerle oynayınca birşey yok hatta hırçınlık yapıyor birisi izin vermediği oyuncağı alınca ama toplu ortamda tam tersi
kindacute Bas00 Çin takvimine göre erkekti, kız oldu canım ben pek inanmıyorum o yüzden 🫢 zaten yüzde elli ihtimal var yani tutsa bile sallamasyon bir isabet olacaktı