rozamomy 13+5 im. Ama ilk zamandan beri hep ağzımda kötü tat oluyo, bulantı kusma vardı onlar azaldı ama bu ağzımın tadı hep bozuk. Ekşi bi tat var hep yediğimden içtiğimden bi şey anlamiyoruum. Siz de böyle misiniz ya 😿
Mervealya1992 rozamomy benm 11 haftada gevtı sukur olsun yaa ne yesem agzımda tad ypktu bıde hep bogazımdan gelıyordu kokuları iğrencti karğpuz bile yesem bogazımdan kokusu gelıyordu geti kurtuldum
ikiprensesbebiissss rozamomy geçiyor canım benim 16. Haftada bile vardı daha sonraları yavaş yavaş azaldı
rozamomy ikiprensesbebiissss bulantilarin bile biteceğine inanıyordum ama bu sanki geçmeyecek gibi geliyo ya ne kötü şey 🫣
Hlyhlybtr 11 deyim bndede o kötü tat varya. Özellikle çikolatalı tatlıları yediğimde. İyyyy geçmiyor o tar ne yaparsam yapayım
elif475475 rozamomy bakalım 4 gün sonra ne değişecek bende güzel şeyler olursa söylerim ama benim ilk oğlumda 11 de her şey düzelmiş harika ilerlemişti. Doğuma kadar ve hatta doğumsa bile güzel geçmişti her şeyim ama bu başından beri hep yorucu 🤦🏻♀️
Mervenazz 13.hafta en başından beri hala aynıyım o yüzden bişey yemeye çekiniyorum.Tavsiyem dişlerini düzenli fırçalaman ve tuzlu suyla gargara bana çok iyi geliyor en azından birkaç saat düzeliyor