Nnmm 31+0 🥰 geceleri aşırı belim ağrıyo ne tarafa yatcağımı nereye yatcağımı şaşırmış durumdayım napsam geçmiyo yastık falan koyuyorum ama boş🤦♀️
Feyzamali33 eliifyavuz00 riskli zamanları atlatmışsın canım ne güzel doğsa da çok küçük bir bebek olmaz inş küvete bile girmez Allah’ın izni ile benim 24 haftalıkken farkedildi 28 olduk bugün progestan kullanıyorum ve yatıyorum pek kalkmıyorum
eliifyavuz00 Feyzamali33 evet doktorum da öyle söyledi zaten artık doğsa da sorun yaşamazsınız inşallah dedi ama yinede tedirginim rahim ağzı kısalığım salı günü yapılan muayenede 19 mmydi.
SelmaGmss Hamileannem 36+2 sanki günler artık geçmiyor,sıcak hava ve hareket kısıtlılığı benj yoruyor,geceleri uyuyamıyorum dönemiyorum. Bir an önce doğsun diye bekliyorum
Glsh204 21 haftalık hamileyim😊 genel olarak iyiyim sadece dün aşı oldum kolum çok ağrıyor kızlar 🥹 ilk bebeğim 6 yıl sonra kendiliğinden gelen mucizem miniğimi sabırsızlıkla bekliyorum 💕
tasmeltem-35 40 hafta henüz doğum olmadı yarın kontrol inşallah normal doğum sürecine devam en gec pazartesi yatış denildi dualarınızı eksik etmeyin🥰❤️
Aysu29 38+4 haftaligiz, 2.759 qr. Ama ultrasonda 35+6 haftalik gosteriyor cok uzuluyorum. Haftaya sezeryan olucam 😔