Meloxaa Hamileannem 25+1 olduk 👶🏻💙 Şeker yüklemesinde gebelik şekerim biraz yüksek çıktı doktorum endokrin doktoruna gitmemi söyledi pazartesi günü randevum var bakalım ne olacak 😊
Hamileannem Meloxaa banada dedi diyetisyene gitmen gerek dedi son 3 ay içindeki açlık şekerim yüksek çıkmış şu anlık bı sıkıntım yok ama yinede gidecem
Ecemss16 Hamileannem bnm 16 da baslamıstı tek tarafa toplanıp top gibi kalıyodu magnezyum vermişti doktor ama tabiki genede 37+5 im hala öyle huy yaptı heral😀😀
BebekHrcn Hamileannem 34+4 hava çok sıcak bunalıyorum ev taşıyorum doğuma kadar yerleşirim inş tamamen biter işler
Regima Hamileannem 30 olduk bu gün. Hava çok sıcak, sular yok duş alayım, sancım da var resmen çökmüş durumdayım
Hamileannem Regima o su tasasi bende de var 3 gündür çok geç geliyo hamileyim bı yandan bulaşıklar doldu kokusu beni mahvediyo 16 +3 gün olduk bugün geçmesi gerekmez mi koku hassasiyeti
Befnnn skabas benim de ilk hamileliğim bana da doktor bir çaresi olmadığını söyledi magnezyumumu tüketmemi söylüyor düzenli kullandığım halde geçmiyor sağlıkla doğsunlar da bugünlerde geçer inşallah 🤲
Derya237 Befnnn Merhaba, benim ağrım sadece kalça ve bacakta var. Genital bölgeme arada ağrı giriyor ama anlık oluyor. Genel bir zorlanmam olmuyor. İnşAllah senin ağrımda geçer 🙏🏻
Befnnn Derya237 genital bölge kemiklerim ağrıyor bende de kalçada yok ama geçen hafta bacaklarım çok ağrıyordu geçti umarım buda geçer 🤲
Ecemss16 Hamileannem 15+6 da hissettim ben ilk zaten hissettikten sonra basladı toplanmaya hep 16 da magnezyum a basladık o yuzden
Meloxaa Hamileannem Evet bana da öyle oldu işte ilk 3 aylık şekerime bakarak diyetisyeni önerdi daha sonra şeker yüklemesi yaptırdığım zaman endokrin doktoruna gitmemi söyledi 😊
FERAYyildiz01 skabas inşallah hayırlısı ile zamanı dolduğunda gelsinler hayırla sağlıkla uzun ömürle inşallah
Regima Hamileannem çok zor bir şey gerçekten susuzluk. Koku hassasiyeti de geçe de bilir geçmeye de. Bende aralıklarla oldu. Hala da bazen gelip gidiyor. O an ki kokuyla alakalı. Her kes farklı geçiriyor tabi.
Gebesasli Hamileannem 2 sene aralıksız pilates yaptım hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım ve doktor ultrasonla bakarken bile karnın ne kadar sert dedi ilk muayenede. Acaba karın kasları engel olur mu göbek büyümesine 😔
Hamileannem Gebesasli iç karın falan dediler bana ama 16 +3 baya belirginleşti benimki ama geceleri çok sert