3620 Gizem99 ben her hafta gitmedim doktara doğrusu kan tahlili yaptırdım 1500 çıktı ondan sonra 15 bekledim gittiğim de kese bebek kalp atışı hepsini bi kerede gördüm yani öyle her hafta gitseydim bende stres yapardım inşallah sağlıkla kavuşalım🥰
Gizem99 3620 Amin inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız bende biraz stres yapıyorum ama sonra küçük olduğu için normal duyulmaması dedi Dr bakalım bu hafta duyarım 🫠dua edin
ebeyzzaa Hamileannem bebiş büyüdükçe o tekmelerin o hareketlerin kuvvetinde artış olacak büyüdükçe kendini belli edecek kendini ve bebişi strese sokma az kaldı yakında çok daha net hissedersin🐣
Akkya-bsra Hamileannem büyük bı ihtimal o yüzden kaşıntı yapıyor benim de öyleydi kasıdigimda pul pul oluyordu sonra nemlendirince geçti
Dilek-054 Ebru_y aaaa bende ne güzel🥰bulantılarım ara ara devam ediyor benimde ya inşallah uzun sürmez
Ebru_y Dilek-054 prilam kullanıyorum bende ara ara devam ediyo bulantı dediğiniz gibi inşALLAH uzun sürmez🥲
Almira_ Hamileannem içimde bir şeyler kayiyomus gibi. Yani direk vurma değil ama bir şeyler derinin altından yüzeye doğru hareket ediyor belli. Benmki biraz hareketli bir bebek, ultrasonda da hareketliydi. O yüzden sanırım çok net hissediyorum
Esma_nur34 Hllozclk aynı haftada ve gündeyiz bendede durumlar aynı çok sıcak kaburga ve sırt ağrısı mide yanması halsizlik nefes darlığı😭
XBusex cerenimmoo Merhaba canım mide bulantısı bende çok çektim ama prifemyn dr diye bir ilaç var doktorumun tavsiyesiyle başladım hemen kesti bulantımı istersen bi doktoruna danışıp kullan