Fundaaaaa Hamileannem şu aralar aramız iyi kızımla 🤭 başlarda mafetti beni de 22. Haftaya gireceğiz inşallah
ByanAktas Hamileannem bu hikayede neden hep biz yanalım ki biraz da onlar yansın 🤣 baba olmak da zor bu hayatta 🤣🤣
Papatyahanim19 Hamileannem bende yeni hamiş biri olarak 6 haftadan selam arkadaşlar kalp atışını daha duymadık normal mi
Ftmnnr 2melekannesi1 bizimki de o civarlarda inşallah sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah Yaz yeni doğan zor oluyomus etrafımdan da duyuyorum 😂
Fahriyeslmn Yazan hayırlısı olsun inşallah bizde 21+4 ama daha cinsiyeti ogrenemedik kendini göstermiyor bebeğimiz 🙂
mamacita5 Zeynepgmsbs61 2,3,4 Lü tarama testinden daha güvenilir olan kan testi. Anne kanından bebeğin dnası ayrılarak herhangi bir hastalık vs ona bakılıyor. DNA testi olduğu için cinsiyette belli oluyor. %99 güvenilirliği olduğunu söyledi doktorum
Rumeysa_01 Minikmucizemmm26 hayır daha duymadım 5+2 de keseyi gördüm 3 eylulde kontrolüm var inşallah o zaman duyarım kalp atışını minigimin ☺️💕🤲🏻
Minikmucizemmm26 Hamileannem 4+3 çok yeni daha keseyi görmek için Çarşamba doktoruma gidicem ama asla vakit geçmiyo🙈😂
1_papatya Dilan_Deniz aynıyız sıcak çok bunaltıyor yattığım yerden kalkamıyorum gece de hiç uyuyamıyorum 🥵
Seda9507 Senaa90 benim doktorum 38 den sonra ya bırakmıyor bence o yüzden. Nst de bir kaç kere sancı çıktı. ama bende hiç sormadım kanala filan yerleşmiş mi diye. Zaten benim ilk gebeliğim sezaryendi mecbur buda sezaryen olacak o yüzden beklemiyor. İnşallah sizde bütün gebeler de sağlıkla kucağımıza alırız 🤲
1_papatya Denizzz1616 ya birşey sormak istiyorum 36 +3 haftalık hamileyim bende su gibi akıntım oluyor 2 gündür sizde de oluyor mu birde doğum yaptıktan sonra hafifleme hissi hemen mi geliyor çok ağırlaştığımı hissediyorum ve artık doğurmak istiyorum yüz üstü yatmak istiyorum hayallerr hayaller😂
Denizzz1616 1_papatya akıntı artışı bende de var normal dedi doktorumuz hafifleme hissine gelince benim sezaryen doğum olduğu için bir süre ağrılardan dolayı yatamama kalkamama ne bileyim eğilememe durumları devam ediyor gebelikteki gibi ama bebişin yanınızdaki varlığı paha biçilemez 😊
Minikmucizemmm26 Rumeysa_01 inşallah canım benim de 4+3 Çarşamba keseyi görmek için gidicez insAllah sağlıklı ilerler🤲🏻