dem34 Decavit mi daha iyi yoksa reganisis Max mı ? Hem devlet hem özele gidiyorum özel reganisisi söyledi devlet decaviti söyledi Bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğinde decavit kullanmıştm şimdi kararsızım
staRmama dem34 tabii ki Regenesis. Gebe kaldığımı öğrendiğim gün ona başlamıştım şimdi emzirşyorum yine devam ediyorum
defneaslanmom dem34 ben de ilk üç ay regenesis kullandım 3 aydan sonra doktor decavit yazdı şuan onu kullaniyorum.ilk gebeliğimde de decavit kullandım.
mahirsmom Ben de ilk üç ay ve hamilelik öncesi regenesis Max kullandım doktor üç ayın sonunda decavit yazdı folik asit bıraktırdı bana da biraz tuhaf geldi ama doktor dedi diye kullanıyorum işte
dem34 ZeynepDuru17 ya ben de ilk gebeliğimde onu kullandım şimdi işte bunu verdi bu vitamini İlk defa duydum
Mery6619 dem34 yok Bayadır var kızım 5yasinda ona hamileykende kullandım. Eşim eczaneci arkadaşına sordu ona bu vitamini önermis
mahirsmom dem34 yok sormadım onun da içeriği zengin dediler klasik herkese 3 aydan sonra decavit artı bir demir ilacı ve kan ilacı veriyordu
staRmama dem34 evet memnunum çocuğumun gelişimi de iyi şükür. Yine gebe kalsam yine onu kullanırım içeriği de temiz. Devlerin verdiği ilaçlar maalesef içerikleri çok kötü.
dem34 Mery6619 benim kızım da 4,5 yaşında daha önce hiç duymadım o yüzden sordum çok teşekkürler içim rahatladı