Krbksrf Bitterinannesi mapfre bilmiyorum ama allianzda anadoluda tamamlayici saglikta dogum eklerse var yani .baska hamilelik dusunursen onda yaptirsin artik :)
seyma281015 Sevocan0667 Yenimahalle Eğitim Araştırma hastanesi Elif Nazlı Çetindağ’a gidiyorum ☺️ Bide Sincan 12. Cadde Nafiz Körez Coşkun Ümit
Bitterinannesi Krbksrf peki ne kadara yapiliyor bu police yani benimkiyle ayni mi diye merak ettim ben 4 yildir yaptiriyorum genelde 700-800 kusur oduyorum
Hilossss Bulut38 benim bir kaynım oldu sayesinde pıhtılaşma faktorum olduğunu öğrendim çok şükür ilgisi alakası iyi eve baya uzak olmasına rağmen yinede meral hanımdan vazgecemiyorum
Bulut38 Hilossss Biz de Mamaktan gidiyoruz,Koru da olacak dogum insalalh .Zaman gectikce daha da heyecanlaniyor insan🤗
Ilkheyecanim Knur_23 evet hemde çok. Hem çok güler yüzlü hemde bebek hakkında herşeyi siz sormadan söylüyor her ultrasona girdiğimde ayrıntıyla bebeğimin her yerini bana gösteriyo anlatıyo çok memnunum
Sedaelif006 Anatolia kadın sağlığı ve tüp bebek merkezi Prof.Dr. Hakan Yaralı çok memnunum 2. Gebeliğimde de kendisini tercih ettik 👍
havvakolcakk Tambiranne ben paket aldım muayene falan hepsi içinde 7850 tlydi ama sadece Doğum ne kadar bilmiyorum
Reykzy almila1071 prof ali ergün işinde çok iyi ama tavrı biraz sertmiş kendi doktorum ona detaylı ultrasona yönlendirdi çarşamba günü gidicem nasıl biri bakalım
havvakolcakk Reykzy Ali Hoca hakkında resmen hurafe gibi ortada dolanan laflar var ama benim de detaylı ultrasonumu kendisi yaptı işinde gerçekten çok çok iyi bir hoca ve bize karşı çok nazik ve sevecen davranmıştı
Mucizeannesi2806 etimed has. Alptekin Alagöz e gidiyorum ama doğum paketini sanırım karşılayamıycaz gibi eşim bişey demiyor ama durumda belli yani o yüzden bende devlet hastanesi bakıyorum bildiğiniz iyi bir devlet hastanesi varmı arkadaşlar 😥😥
denizcik Elwing6 ya kesinlikle katılıyorum ben de hamileliğimin ilk haftalarında araştırmıştım. Çok mantıksız gelmişti bana fiyatlar. Ama duyduğum kadarıyla 2017 başında fiyatlar çok daha mantıklıymış, ben de 2017 sonunda fiyat almıştım aynısını söylemişlerdi. Zaten hamile kaldıktan sonra yapılan sigortalar bir ya da iki tane oluyor. Çok sınırlı olduğundan fiyatlar da bu kadar yüksek bence. Asıl sigırta yaptırmak hamilelik öncesinde inanılmaz uyguna geliyormuş ama benimki süpriz olunca öyle bir şansım olmadı maalesef
Elwing6 denizcik evet canim oyle oluncaa ben de hastane paketinden almaya karar verdim 6.750 medicalpark :) daha mantikli..
Krbksrf Bitterinannesi ilk yil 938 yaptim 2 yil 1107 yaptim ama benim ki dogum paket var icinde tamamlayicida 10 kere normal muayane 10 kere gebelik icin muayne var
havvakolcakk Bitterinannesi Başak Hocanın bir muayenesi 350 tl ama ben paket aldım 8 muayene,hormon ve idrar testleri,doğum,Bebişin ilk muayenesi,topuk kanı,epidural içinde normal doğum ya da sezeryan fark etmeksizin 7850 tlye almıştım paketi