Yavyum Yenibebeklianne ben İkbal kaygusuz Ä randevu aldım canım benim daha önce şüheda hanıma gittim ama bu sefer İkbal hanıma gittim o ve elif terzi ye çok fazla tavsiye aldım çol yoğunlar 29 una anca randevu aldım canım
Bitterinannesi Sonunda doktora gittim lokman hekim simcana gittim pakize eylem ari ya Cok guler yuzlu tatli bi doktordu cogu seyi ben sormadan kendisi anlatti elektrigimiz tuttu yani 5200 tl her seyi icinde paketiymis sanirim paket alacagim
Yavyum Bitterinannesi. Nerede oturuyorsun canım benim yanlış anlamazsan bende orayı düşündüm ilk mesafeden dolayı kararsız kaldım da
Bitterinannesi Yavyum eryaman tarafinda canim istanbul yolu metro duraginin hemen yaninda oturuyorum :) bende yeni tasimdim ankaraya oek yer bilmiyorum :))) ama bize cok yakin hastahane
Yavyum Yenibebeklianne maşallah maşallah maşallah sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim ❤️
oksijeno2 Elwing6 merhaba medicalpark icin ucreti yakin zamanda mi sordunuz ben de fiyat arastirmasi yapiyorum da .
Yavyum Bitterinannesi çok teşekkür ederim canım benim bende bi yer bilmiyorum çok fazla da teşekkür ederim 🤗
Elwing6 Elwing6 sizin normal mi oldu? Basak hoca normal yaptiriyormus ben acikcasi cokta israrci degilim normalde
Aycankolay Zekai tahire gidiyorum ama memnun degilim ankara hastanesine gecicem 13 haftalıgım kabul ederler mi
aaasenaaa Deletedmom422 kendisine değil ama asistanına sorduk öyle bir bilgisi olmadığını söyledi hastane de bu konuda öyle bir durum yok şuan diyor