Kubrasdf Kızlar doğum öncesi hangi tahlillere bakılıyor özel hastaneye gidiyorum sağlık ocağında yaptırıp getiriyim dedim kabul etmediler sağlık ovağındaki tahlillerden farkı varmı ki
Gulll00 Kubrasdf hic bilmiyorum. Benim dr da dogum oncesi tahlillerin var demisti. Daha gitmedim pazartesi gidicem onun icin. Dogum ucretinin icin de olmuyor muydu bu tahliller. Ekstra para mi aliyorlar artik. Nolur nolmaz diye o gune dahileyden randevu almistim.
DmlKyra Kubrasdf sezaryen doğum mu ? Doğum öncesi tahlil yapıyorlar kan değerlerine falan bakıyorlar ve doğum ücretinin içinde olması lazım öyledir muhtemelen yoksa o kadar parayı neye veriyoruz
Lilaaaaaa Kubrasdf arkadasim nisanda dogum yapti. Devlette yaptirdi. Ozelde 8bindi devlette bedava yapti verdi
Skck Kubrasdf sağlık ocağında hepsi olmuyor devlet hastanesinde yaptırdım ama ben kabul oldu doktorum hatta orda yaptır getir dedi
Gulll00 Kubrasdf yeni cikardilar o zaman onu ne alakaysa ya. 4 sene once dogum yapmistim hic alinmadi bile
sebnemfeyza @Kubrasdf doktorum benden son kez tam kan tahlili ve idrar tahlili istedi sağlık ocağında yaptırdım sonuçları gösterdim hiçbir fark yok
Gamzeli-annee Kubrasdf doktordan doktora değişiyor demek ki ben tüm tahlilleri tarama testini devlette yaptırdım sonucu özele gösterdim fark olsa kabul etmezdi çok maliyetli diye rica ettik sağolsun hocamız kabul etti