tatlibebegim_ Dün akşam farkettim omuzundanki kızarıklık dokununca misket gibi şiş neden olabilir acaba dün parka gitmiştim ama pusetten çıkarmadım bişey ısırdı desem başka yerlerinde yok tek orasında var 2 ay önce aşı olmuştu oradan
Omusum tatlibebegim_ Aşı yeri böyle zaman zaman şişer sonra geçer bazen şişip akıntıda yapabilir bizimde aynı olmuştu hemşire normal hatta iyi bişey aşının tuttuğunu gösterir endişelenmeyin demişti
tatlibebegim_ Hazalaskin Pamuk 2 aylıkken oldu 2 kol bi bacaktan ama o zaman bişey olmamıştı, şimdi 3 ay 27 günlük dün akşam böyle oldu , dokununca nohut büyüklüğünde şişlik var
Hazalaskin tatlibebegim_ sonradan oluyor 1-2 ay sonra biraz sürer bizim 7. Ayda geçti izi kalıyor yara olucak sulanacak patlatma sakın. Yara olması aşı tuttu demek oluyor demişti ebemiz
Liliales tatlibebegim_ valla 1 yaşa kadar geçmesi bekleniyor ara ara iltihap olabilirmiş yine de kontrolünde doktoruna gösterirsin
staRmama tatlibebegim_ canım hemşire söylemedi mi 1-2 ay sonra sivilce gibi bir şey çıkacak ellemeyin çok normal dedi bize. Bizimkinde olmadı daha 1 ay oldu aşı yaptıralı