Burcu91 Arkadaslar aranizda hamileiqiinde iskembe mumbar sirdan kelle paca yiyen oldimu bi zarari olir mu bazi uerlerde olur dio bazi yerlerde olmaz dio bencede olmaz hatta cok yararli ama bilemedim camim kelle paca istiyor 35.haftam😂
Sevuz Burcu91 Bende 35 haftalığım dün akşam ilk defa canım kelle paça çekti Güvenilir bir restoran dan eşim aldı doya doya yedim 😋pişman değilim.Her zaman yememek kaydıyla doktorlar da yenebilir diyor zaten 😊
Burcu91 Elizveannesi hahahajja😂😂😂😂 bende hamileliqimin basinda yedim aserdim de yemistim ama smdi oyle duyunca sagdan soldan bi sorayim buraya dedim iyi sana bisey olmamis ywziosun bak mutlusun bende mutlu olabilitim demek ki😂😂
YagmurDaskn denizannee Sakatat Canan Karatay yiyin diyor. Ben sonuna kadar hak veriyorum. Kadın herkes tereyağı zararlı dediğinde tereyağını aklamış birisi. Yiyin diyorsa yemeliyiz bence. Ama ben daha önce hiç birinin tadına bile bakmadım 😂😂
Elizveannesi Burcu91 bişey olmuyor, Allah esirgesin 🤗 Püfür püfür sigara içipte rahatsız olmayanlar var. Sakatat yemişiz çok mu 😂
Anneyimm Burcu91 iki gunde bir hep yedim normalde dd cok severim zaten iskembeyi bir zarari yok guzel iyi temzlnp yapildigi surece bence