FKRKS29 Tomucuk12 25+6 yiz bizde geçen hafta masAllah hareketliydi hareketlerini saymiyorum ama baya belli ediyodu kendini bu hafta yavaşladı gunde 8 10 defa falan tam belli oliyo öyle
Tuzlimon1 Tomucuk12 gündüz hiç anlamıyorum kendi hareketimden, muhtemelen ben hareket ettikçe o uyuyor. Gece hissediyorum hareketlerini 😂 gece gündüz kavramı karışık şimdi doğuncaya böyle olursa yandık 😂😂😂
bhtrolcay Tomucuk12 24+2 haftadayım bu ikinci gebeliğim asla durmuyo tekmleride şimdi bile şiddetli kıpır kıpırr bazen rahmime baskı yaptığını hissediorum bu kesin yaramaz bi oğlan olucak😊
rumeysa_1c Şuan 25 hastalığım saymıyorum ama gun içinde baya hareketli ortalama en az10 defa hissediyorumdur
ilknurkaya52 Bizde 25+5 iz karnınızın neresinde hissediyosunz göbek deliginizin altında mi yukarı da mi
ilknurkaya52 Tomucuk12 bende öyle bi ara göbek deligimin hizasında hissediyodum aay insana İnternet’e yazilanlar panik yaptırıyo
Mlsaa99 Tomucuk12 benimde gobegim vardi baya hamile kalmadan once erkek cocuklari hareketli oluyormus belki ondandir
Bidemet Saymadım ama geceleri daha cok hareket hissediyorum yada uyarınca, ayakta cok hareket hissetmiyorum 🫠kahve çikolata ve tatlı şeyler kıpır kıpır yapiyor