Merhabalaar 😇 burada okuduklarım bana yol gösterici olduğu için ben de yaşadıklarımı yazmak istedim. 8 haftalık gebeliğim boş gebelik olarak tanı aldığı için kürtaj oldum. Öncelikle aç gittim yanıma kıyafet falan almıştım ama çanta arabada kaldı sonra hemşire birşeye ihtiyacın olmaz dediği için almadık 🫣 (pişman oldum) yatış işlemlerinden sonra iki tane vajinal hapı hemşire içime gönderdi. Çoğunlukla çok rahat kısa sürüyor diye yazılar okuduğum için çok kasmadım kendimi. Veeee bi 10 dk sonra bir titremeee başladı… filmlerde elektrik şoku veriyorlar ya öyle normalmiş. Yorganla örttük üstümü falan sonra sancılar başladı. Sancılar adet ağrısına benzer arada biraz fazlası oldu. Beni lütfen alın işleme dedim ama beklettiler rahmim açılsın, kanamam başlasın diye. Neyse bi 15 dk sonra titremeler sancılar bitti. Uyku moduna geçiyordum kiiii doktorluğum geldi odaya aldılar çatala çıktım anestezi hooop gerisi ara ara görüntüler odaya getirmişler beni 😂 ağrım öncesinden daha çoktu şiddetli adet sancısı popodan ağrı kesici yaptılar ama çok fayda etmedi. Kanamam adetin ikinci günü gibi oldu. Antibiyotik majezik falan verdi. Birşeyler yiyip ağrı kesici alınca daha iyi oldum. Tavsiye: olabildiğince erken gidin açlık ve susuzluğunuz çok etkilemesin. Altınızda rahat çıkaracağınız birşey olsun. Özel hastanede oldu işlem bana ped falan vermediler. Yanınızda ped olsun. Bi de ben ameliyat önlüğü falan giydirirler diye bekliyordum öyle birşey de olmadı. Benim canım tatlıdır onun için biraz zorlandım ama çok da korkulacak birşey değil. 🫣