bilgeeS Hastaneden çıkarken kilolarımız gidicek mi hemen ona göre kıyafet koyucam yanıma hastane çıkışında giymeye
drn5410 bilgeeS yani gitse gitse max 5 kg gider daha nasıl gitsin ödem vs aylar buluyor eski hali bulmak 😅
gizem3435 bilgeeS ödem oluyor göbek çok fazla gitmiyor sezaryen sonrası. Benim bir hafta boyunca göbeğim hâlâ hamile gibiydi.
Leylaaa_46 bilgeeS hayır tabii ki 😂 göbek biraz küçülüyor ama ödem çok oluyor özellikle ayaklarda belden yapılan uyuşmasan dolayı . 1 2 aya anca yavaş yavaş toparlanıyor
Nur0653 bilgeeS hemen gitmez bazıları da göbek hiç doğum yapmamış gibi kalıyor siz gebe kıyafetlerinden beli bol sikmayan biseyler koyun cantaniza dikisiniz de olacak çünkü odemler yavaş yavaş gidiyor
Deletedmom_110 bilgeeS bebeğin kilosu gidiyor sadece diğerleri tabikide hemen gitmiyor canım o sana kalmış dikkat edersen gidiyor :)
poyrazin_annesi28 bilgeeS Doğumun ne zaman ? Elbise giy çık. Karnın hemen inmiyor öyle 40 ına kadar yavaş yavaş anca iner
Denizz6161 bilgeeS hemen değil ben eve geldim meraktan tartıltım 3 kilo gitmişti 😂 çocuk zaten 3 kilo