Alpmom__ Zeyno_29 hayır yapmadım 🥹 kıyafet kolay iş önemli olan diğer ıvır zıvırlarını halledebilmek diye düşünüyorum . Çünkü onlar kıyafetten daha pahalı 🥲
Yeniyeniden Zeyno_29 ne alacağımı bilmiyorum daha 17 haftaligi zaten 4 parça birsey aldim oda heveslendim diye😀
Zeyno_29 Yeniyeniden ben de biraz tecrübeli arkadaşlardan biraz da YouTube den dinlediğim kadarıyla önemli olanları almaya çalışıyorum 😊
aslaninannesi7 Yeniyeniden bizde 17 haftalık olduk daha bir çorap bile almadım ya cinsiyeti de belli olmadı Ocak sonu nasipse gelecek ama ne alacağımı da bilmiyorum araştırma aşamasındayım
Zeyno_29 Özellikle zıbın konusunda yeni doğan ne kadar 0 3 ay be kadar almalıyım ben de bilmiyorum.tecrübeli annelerden fikir edinmek isterim
Pelinaltnl Zeyno_29 ben 4 takim aldim geri kalanini alt üst ayrı ayrı almayı düşünüyorum tayt kazak şeklinde tam ocak kış diye dışarı çıkarmam fazla
Alisde Zeyno_29 benim.oglumda subatta dogmustu söyle yapmıştım 10 ar adet aldim 0-3 ay herseyi sifir kol atlet 10 adet uzun kol badi zibin 10 adet alt 10 adet 4 5 tane de tulum almistim tulumlari 3-6 almistim oglum ilk dogudunda kusuyodu epey o yuzden degisimi cok oluyodu yani duruma gore siz ustune zaten eklerisniz az kalirs ama 10 ar adet 0-3 yeterli kuculuncede 3-6 zaten ihtiyaciniza gore alirsiniz 💗
Zeyno_29 Gul_msa06 ben de öyle düşünmüştüm park beşik aldım.Şimdilik az da kıyafet de almak istiyorum 🤭
Zeyno_29 Lagertha46 Son aylara da çok bırakmak istemiyorum alışveriş kısmını o yüzden şimdiden bsşladım 😀 Lagertha46
aslaninannesi7 Zeyno_29 her kafadan da Farklı bir ses çıkıyor insanın kafası karışıyor ☺️ cinsiyetiyle birlikte alışverişe başlanır diye düşünüyorum