Semnnuurr Haftayı bitirmek üzereyim ne yersem geri geliyor iyice hassaslaştı midem yaşayan var mı çözümü nedir?
Mery6619 Semnnuurr bende 27 haftalığım benimde 4 5 gündür ne yesem ağzıma geliyor normal bence organlar yukarı çıkıyor
Ozlmkeykub Semnnuurr Haftadan beridir aynı durumdayım mide yanması ve ekşime yaşıyorum doktoruma söyledim mide koruyucu verdi birini sabah aç karnına içiyorum diğerini istediğin kadar iç dedi şurup şeklinde biraz rahatladım şurubun adı rennie bence sizde doktorunuzla konuşup kullanmaya başlayabilirsiniz hatta makat gelişli olduğu için ekstra yanma oluyor 33. Haftadayım şu an
Nuib Semnnuurr 27 hafta yeni bitti midemde benimde yanma oluyo ama ondan çok dünden beri aşırı sancım kasılmalarım var sancılarım yeni geçti kasılmalar devam ediyor ara ara bebek karnimda aşırı derecede hareketli bir problem varmış gibi hissediyorum
muphem Semnnuurr gaviscon🩷ben. İlk hamileliğimde çok mide yanmam oluyordu gavisconla rahatlıyordum. Yediklerinin etkisi olduğu gibi, bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyordu ondan da oluyordu. Midemin sıkıştığını hissediyodum
Nezahatozen Dün aynı sey basıma geldi zaten migde yanmalarım olmaya basladı gecenin 2 sinde kusmaya basladım
Semnnuurr Nuib anneler her şeyi hissediyor bence o yüzden içiniz rahat değilse hiç beklemeyin doktorunuza ulaşın gidemiyorsanız bile telefonda bahsedin derim