rumeysa_1c Merhabalar kızlar 25 haftalıkken bebeğiniz kaç gramdı ilk gebeligim ve hiçbir şey bilmiyorum çok zor oluyor gerçekten içime sinen doktor bulamadım henüz devlet hastaneleri çok ilgisiz gerçekten
ezgi-47 bls27 maşallah sizin bebeğin kilosu iyi benim 24 haftalık bugün gittim 570 dedi özel birşeye dikkat ediyormusunuz bende yapıyım
fncrv Ben iki temmuz da gittim kaç haftalık hatırlamıyorum 550 gramdı ondan 24 gün sonra tekrar hastaneye gittim 25+6 haftalıkken 1150 gram oldu 36 cmdi
bls27 ezgi-47 benimde aslında detaylıda haftasıyla uyumluydu kilosu son gidişimizde biraz yüksek geldi ama sağlıklı olsunlarda kiloya çok takılmayın genelde yumurta tüketiyorum her gün tam buğday ekmeği ceviz muz kaşar peyniri bunları tüketmeye çalışıyorum
bls27 ezgi-47 muhtemelen bir sonraki gidişinize sizinde bebeğinizin kilosu beklediğiniz gibi olur faydası olan şeyler yedikleriniz hep
Melonka54 Benim 25 haftalıkken bebeğin kilosu 800 küsürdü üç gün sonra gitmek durumunda kaldıgımda 900 küsür olmuştu bu uygulamadan gelişimini okurken anladım ki bu haftalarda hatya günlerde çabuk alıyorlarmış yağ hücreleri cogalıyormuş
rumeysa_1c Benim bu ilk gebeliğim şuan tam 25 haftalık hamileyim 2 gün önce kontrolde 650 gram dedi doktorum kafama takılmıştı içim rahatladı