Rengarenk_Dusler Kızlarr reflü yatağı gerekli mi sizce ben park yatak aldım onda yatıramaz mıyım çevremdekiler reflü yatağı gereksiz diyor ama emzirdikten sonra süt geri gelme vs mi oluyor kusma riskine karşı gerekli mi tecrübeli anneler yazabilir mi ??
Enfal_06 Rengarenk_Dusler park yatağın içine koymak için aldım kusma durumu olursa risk almamak adına yatağın içine koyup onda yatiricam
Zeynep299 Rengarenk_Dusler ben kızımda kullanmadım. Şimdide alacağımı düşünmüyorum. Zaten anne iç güdüsü farklı yanımdan ayırmadım ev işleri görürken, uyurken de ağır uykum yok. Ayrıca azcık yan yatırmaya dikkat ettim
Angel161023 Rengarenk_Dusler ya ben aldım reflü yatağı ama bacaklarını hep oynattığı için kayıyor sürekli onu geri kaldırıyorum yukarıya, komik bir döngüdeyiz reflü yatağı konusunda 🤣
gktgmom Rengarenk_Dusler ben yataşın reflü yatağından aldım beşiğinde de o şekilde yatırmayı düşünüyorum valla kullanıp memnun kalan çok tanıdığım vardı etrafımda bende o yüzden tercih ettim
Angel161023 Enfal_06 yataşınkini al onun kemer gibi birşeyi vardı fiyat biraz uçuk fakat ⅔ ay için gerekli mi bilmiyorum
bahardaa Rengarenk_Dusler ben almadım bebeğim öyle kusan bi bebek değildi ihtiyaç olsa hemen aşırım diyordum olmadı sizde ihtiyaca göre karar verin isterseniz
Rengarenk_Dusler Angel161023 evet herkes öyle söylüyor fiyat olarak 1.900 tl yataşın birde 3-4 ay maksimum diyorlar