Begovicka Brgmde olmazim olmamasi djdjdjd saka bi yana bebis dogdugundan beri nadir yapiyorum ama eskiden kesinlikle eyelinerdi ama flormarin extreme tattoo goz kalemiyle, hem cok kalici hem de renkleri cok guzel (her rengini aldim) hehhehe
Gzd5 Brgmde net ruj. Rimel surmiyim sorun yok ama rujsuz ne yaparsan yap ruh gibisin dudakların renksizse
Esmats Brgmde Maybelline çıkmayan ruju… Ölürüm yine dudağımda olacak gibi duruyor o ruj bırakamıyorum 🤣🤣
Deletedmom_110 Brgmde sinoz güneş kremi estee lauder consilır lykd bb krem flormar kaş kalemi lykd maskara emily dudak kalemi farmasi likit ruj beaulis allık higlighterimde kiko göz farı beulisin büyük paleti özel gün makyajım bu şekilde günlükte güneş kremi kaş kalemi ve maskara kullanıyorum🌸
mavi_anne23 Brgmde kullandığım tek şey kaş tarağı 😅 kaşlarım düzgün dursun yeter. Gözlerim çok hassas olduğu için asla makyaj falan yapamıyorum sadece özel günlerde o bile çok rahatsız ediyor
Fundaaaaa Brgmde net rimel 😅 çeşit çeşit her markanın ki var banyoya girip çıkıyor rimeli direk sürüyorum gün içinde çok önemli bir yere gitmiyorsam makyaj yapmıyorum güneş kremi kullanıyorum ve ruj. Ama kapatıcı fondöten highlighter kontör allıkla makyaj yaparım yapıyorsam da 😂 ortam yok ya hiç ya çok 🤪